Skip event subscription

DIWUG event Capgemini - Utrecht
Event subscription

Upcoming Event

 
De laatste DIWUG avond voor de zomervakantie! In juni hebben we namelijk op zaterdag de 30e onze jaarlijkse SharePoint Saturday en dan gaan we twee maanden zomerreces in. Des te meer reden om er deze editie weer bij te zijn dus! We hebben twee mooie sessies in ieder geval, dus daar kan het niet aan liggen :) Jasper Oosterveld gaat het hebben over samenwerken en communiceren in SharePoint en Albert Hoitingh gaat onze de nieuwe event based retention labels in Office 365 laten zien
 

Agenda

 • -

  Ontvangst met een hapje eten

 • -

  Welkomstwoord

 • -

  Wil je samenwerken of communiceren? SharePoint is jouw partner in crime!
  Spreker(s): Jasper Oosterveld, Inspark

  Samenwerken en communiceren zijn een cruciaal onderdeel van onze dagelijkse werkzaamheden. SharePoint Online ondersteunt ons rondom deze activiteiten door twee kant-en-klare oplossingen aan te bieden: SharePoint Team & Communication Sites. Deze bieden out-of-the-box tools om de klus te klaren. Tijdens deze sessie gaat Jasper Oosterveld, Microsoft MVP & Modern Workplace Consultant, de laatste ins & outs van SharePoint Team & Communication Sites bespreken.
   
 • -

  Pauze

 • -

  Event based retention labels in Office 365
  Spreker(s): Albert Hoitingh, Sogeti

  Een van de tekortkomingen van SharePoint's record management mogelijkheden was het gebruiken van een "gebeurtenis" om de recordstatus te laten starten. Bijvoorbeeld: het einde van een contract.
   
  In deze sessie laat Albert welke vernieuwing Office 365 brengt op dit gebied: de zogenaamde event-driven  data governance labels. Is dit nu wel de heilige graal of zijn er nog verbeteringen mogelijk?
   
 • -

  SharePint!