Skip event subscription

DIWUG event DIWUG december 2018 Portiva - Nieuwegein
Event subscription

Upcoming Event

 
Het afgelopen jaar is voorbij gevlogen. Vanuit de DIWUG hebben we negen User Group avonden, een SharePoint Saturday en een Global Office 365 Developer Bootcamp voor jullie georganiseerd en daar zijn we trots op! Ook voor volgend jaar willen we graag weer DIWUG avonden voor jullie organiseren, maar daar hebben we wel jullie hulp bij nodig. We zijn voor volgend jaar op zoek naar sponsoren die gastheer willen zijn van een User Group avond en we zoeken ook nog sprekers voor diezelfde avonden. Mocht je jezelf of jouw werkgever willen aanmelden, laat het ons weten!
 
Uiteraard hebben we ook in december weer een DIWUG avond. Op 20 december zijn we te gast bij Portiva in Nieuwegein en hebben we sessies van Arjan Cornelissen, die ons gaat laten zien hoe je een Office 365 tenant beter kunt beveiligen dan standaard het geval is, en van Paul Keijzers en Robert Schouten die ons alles uitleggen over Office 365 CLI en hoe je dit kunt inzetten om je tenant te beheren. We zien jullie graag op 20 december!
 

Agenda

 • -

  Ontvangst met een hapje eten

 • -

  Welkomstwoord

 • -

  Setting up a secure Office 365 environment
  Spreker(s): Arjan Cornelissen, Work Together

  Een Office365 tenant is zeer eenvoudig aangemaakt, je hoeft alleen een naam te kiezen en wat gegevens in te vullen en je kan van start. Met deze sessie gaan we kijken of hoe we deze tenant veilig kunnen maken, maar ook werkbaar houden binnen je bedrijf. We zullen starten met het bepalen wat veilig betekent voor je bedrijf, waar moeten we op letten en wat kan er allemaal. Vervolgens kijken we hoe dit geconfigureerd moet worden om het een veilige en werkbare tenant te maken. We bekijken daarbij ook welke licenties daarvoor nodig zijn.
   
 • -

  Pauze

 • -

  Office 365 CLI
  Spreker(s): Paul Keijzers en Robert Schouten, Wortell

  Tijdens deze sessie gaan Paul en Robert in op de mogelijkheden die de Office 365 CLI biedt aan beheerders van Office 365. Wat kun je allemaal met deze relatief nieuwe manier van beheren van je Office 365 omgeving? Waarom zou je het gebruiken en hoe doe je dit dan? Aan het eind van de sessie heb je een goed beeld van de mogelijkheden en wat het je als beheerder heeft te bieden.
   
 • -

  SharePint!